Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:


brolokke.com eje
s og drives af brolökke v/Silla Trap

CVR: 30772342
Adresse: Gruset 1, 3740 Svaneke
E-mail: www.sillatrap@brolokke.com
Tlf.: +4525124003

Vi hos brolökke er altid interesserede i glade kunder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores handelsbetingelser eller hvis du har andre forespørgsler.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på brolokke.com til levering i Danmark.

 

Generelle betingelser:


For at handle på brolokke.com skal du være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Er du ikke fyldt 18 år, kan du alligevel handle her på siden, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du kan læse hvilke betalingskort, vi accepterer længere nede på siden.
Når du gennemfører din ordre, vil du modtage en kvittering for modtagelse af din bestilling samt en ordrebekræftelse med de relevante oplysninger. Det er først, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra brolökke, at der er indgået en bindende købsaftale. brolökke forbeholder sig retten til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer eller lignende.

Alle priser på brolokke.com er gældende udsalgspriser inklusiv moms.


Betaling:


Ved køb på brolokke.com kan du betale med følgende betalingskort:

VISA/Dankort
Mastercard
Maestro
American Express

 

 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Levering:


Hos brolökke bestræber vi os altid på at afsende og levere din vare så hurtigt som muligt. Bestillinger afsendes inden for 1-3 hverdage (Der tages hensyn til specialbestillinger, som kan have længere afsendings tid i travle perioder – kontakt os gerne inden bestilling, hvis du bestiller til gave mm.).  Din ordre sendes via Coolrunner og typen af forsendelse vælger du samtidig med at bestillingen gennemføres:
Pakke uden omdeling er oplagt til dig, som ikke er hjemme i dagstimerne. Leveringstiden er 1-2 hverdage.
Pakke med omdeling kræver, at du er hjemme til at modtage din pakke. Leveringstiden er 1-2 hverdage.
B-post med frimærke er tiltænkt små pakker i dokumentkonvolut (fx Illustrationer og papir-guirlander). Leveringstiden er 1-4 hverdage. Vi anbefaler, at du overvejer, at få tilsendt din ordre som pakke og derved får Track&Trace på din ordre. Vælger du B-post kan du modtage billeddokumentation fra os (MMS) for pakke og porto ved at skrive en besked herom (med dit mobil nr.) ved bestilling.
Skulle der opstå forsinkelser hos DAO/Post Danmark, som påvirker leveringen af din pakke, kan brolökke ikke drages til ansvar. Levering til danske småøer (undtaget Bornholm) kan betyde en lidt længere leveringstid. Modtager du en beskadiget pakke er det meget vigtig, at du straks meddeler dette til DAO/Post Danmark og brolökke.

Fragtpriser:
Post Danmark – Pakke uden omdeling: 59,-
Post Danmark – Pakke med omdeling: 79,-
Post Danmark – B-Post med frimærke/online porto: 29,-

Ønsker du at bestille til et andet land end Danmark, er du meget velkommen til at kontakte os på sillatrap@brolokke.com, så kan vi oplyse bestillingsdetaljer, fragtpris samt leveringstid. Bestiller du fra et ikke EU-land sælges varen momsfrit men vær opmærksom på lokale skatter, afgifter og told – brolökke kan ikke drages til ansvar for disse, ej heller eventuelle fragtforsinkelser.

FRI FRAGT VED KØB OVER 399 DKK

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):


Når du handler hos brolokke.com har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved e-mail til sillatrap@brolokke.com (emnefelt udfyldes med ”retur”). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du skal også udfylde vores retur-formular, som sendes med din bestilling ved købet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller sende varen retur inden forudgående meddelelse som beskrevet ovenfor.


Returnering:


Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig/ fra tidspunktet for udlevering af pakken til dig og indtil varen er leveret hos brolökke.

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet, må du ikke have tage varen i brug eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den. Vær opmærksom på ikke at fjerne mærker og/eller labels (med logo og/eller pris), hvis du overvejer at fortryde dit køb, da disse anses for en del af varen og derved varens værdi. Brolökke vil alene vurdere en eventuel værdiforringelse.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du købsbeløbet/varens værdi tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, tilbagefører vi købsbeløbet/varens værdi, når returneringen er godkendt. Vi tilbagefører uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vær opmærksom på at hvis kun dele af en ordre returneres refunderes fragtomkostningen, opkrævet ved bestilling, ikke.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
brolökke kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne returpakker.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
brolökke
Gruset 1, 3740 Svaneke

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/faktura samt den udfyldte retur-formular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.
Husk at fragtomkostningerne i forbindelse med eventuel returnering påhviler dig som køber.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Dit køb hos brolökke er omfattet af købeloven. Når du handler på brolokke.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke fejl, som opstår efter forkert brug og/eller behandling samt almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt og senest inden for to måneder efter, at manglen er opdaget.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Varen sendes til:

brolökke
Gruset 1
3740 Svaneke

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt vedlægge en kopi af din faktura. Vi har desuden brug for dine relevante kontaktoplysninger. Husk, at varen altid skal sendes retur i forsvarlig emballage, og husk at vedlæg en kvittering for dine fragtomkostninger til eventuel refundering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.
brolökke kan ikke holdes ansvarlig for bortkomne returpakker.

Du er altid meget velkommen til at sende os en mail med et eventuelt problem, inden du bruger tid og porto på returneringen.


Klageadgang:


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til brolökke på sillatrap@brolokke.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se også forbrug.dk

Forbrugerklagenævnet – www.forbrug.dk
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: 41 71 50 00


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik):


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
E-mail
(Telefonnummer)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos brolökke, CVR-nr. 30 77 23 42, og opbevares i fem år fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Brolökke, CVR-nr. 30 77 23 42, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.brolokke.com videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker som følge af omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil ske i overensstemmelse med den til en hver tid gældende persondatalovgivning.

Som registreret hos brolökke, CVR-nr. 30 77 23 42, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til brolökke, CVR-nr. 30 77 23 42, via e-mail sillatrap@brolokke.com.

 

Cookies:

 

Cookies er en lille tekstfil, som bruges til at lagre oplysninger, eller at tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens PC, smartphone, tablet eller lignende. De er nødvendige for at en webshop kan fungere. Det er eksempelvis ved hjælp af coockies at indkøbskurven husker tilføjede varer. Læs også mere på https://erhvervsstyrelsen.dk/hvad-er-cookies
   

Ophavsret:


Alt billedmateriale og grafik på brolökkes Instagram og Facebook profil tilhører brolökke. Ønsker du at bruge vores materiale på en blog, Instagram profil, i artikler mm. er du meget velkommen til dette, så længe brolökke oplyses med navn eller anden type for henvisning til www.brolokke.com .

 

  Handelsbetingelserne er senest opdateret den 31.10.2016