Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:


brolokke.com eje
s og drives af brolökke v/Silla Trap

CVR: 30772342
Adresse: Postgade 3b, 3740 Svaneke
E-mail: www.sillatrap@brolokke.com
Tlf.: +4525124003

 

Vi hos brolökke er altid interesserede i glade kunder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores handelsbetingelser eller hvis du har andre forespørgsler.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på brolokke.com til levering i Danmark.

Generelle betingelser:


For at handle på brolokke.com skal du være fyldt 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Er du ikke fyldt 18 år, kan du alligevel handle her på siden, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet. Du kan læse hvilke betalingskort, vi accepterer længere nede på siden.
Når du gennemfører din ordre, vil du modtage en kvittering for modtagelse af din bestilling samt en ordrebekræftelse med de relevante oplysninger. Det er først, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra brolökke, at der er indgået en bindende købsaftale. brolökke forbeholder sig retten til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer eller lignende.

Alle priser på brolokke.com er gældende udsalgspriser inklusiv moms.


Betaling:


Ved køb på brolokke.com kan du betale med følgende betalingskort:

VISA/Dankort
Mastercard
Maestro
American Express
MobilePay

LEVERING:

3-6 hverdage til EU lande. Pris er baseret på vægt /volume og el modtageland. Forsendelse i DK med GLS el Post Nord (EU: UPS el lign service med pakkesporing.)

Returret: 14 dage. Der gives ikke returlabel og returfragt refunderes ikke.

Reklamationsret: Er i følge købeloven 2 år. Mulighed for ret i reklamation kan ophøre, før en evt frist er udløbet, hvis:

- Varen ikke er beregnet til at holde i to år

- Varen er slidt op ved naturligt brug inden fristens udløb.